Приветствую Вас Гость | RSS
Женский социальный эколого-правовой центр
Главная | Безпека продовольства | Регистрация | Вход
 

Отримані знання дозволяють випускникам цього напрямку контролювати послідовні етапи виробництва продукції, дають можливість оцінювати сировину та продукти  харчування, а також визначати на кожному етапі виробництва загрози, котрі б могли призвести до того, що виробництво продуктів харчування не буде відповідати критеріям безпечного харчування.

Випускник спеціальності «Безпека продовольства» володіє знаннями зі сфери безпеки харчування людини, а також природничими, ветеринарними  та технічними науками. Знає процеси харчової продукції рослинного та тваринного походження ( у тому числі екологічної продукції), а також можливості генетичного формування  її якості.

Випускник знає способи модифікації складу продуктів харчування, збагачення їх додатковими функціональними речовинами; володіє основами, приготування, зберігання, перетворення, пакування та маркування, перевезення продуктів харчування і впровадження їх у товарообіг. Знає проблеми, що повязані з генетично-модифікованими продуктами, а також загрози, що пов’язані з потраплянням їх у товарообіг.

У рамках навчання існує можливість отримання визнаного в Євросоюзі сертифікату «Асистента з управління якістю» після здачі екзамену у Польському центрі дослідництва і сертифікації, з яким навчальний заклад уклав угоду щодо співпраці у цій сфері.

Перспективи:

  • Експерт у сфері контролю якості і безпеки на кожному з етапів виробництва продуктів харчування;
  • Можливість працювати на підприємствах з переробки продукції у закладах громадського харчування, лабораторіях, інституціях, пов’язаних з оцінкою якості продуктів харчування;
  • Санітарні та митні служби.
[ Вход на сайт ]

[ Поиск ]

[ Календарь ]
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

[ Архив записей ]

[ Статистика ]

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный конструктор сайтов - uCoz